Am nevoie de un server dedicat pentru web page-ul meu

Ca proprietar al internet site-ului web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca website-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce suggestion de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare treatment este de obicei trecute cu vederea este specific ce fel de internet hosting vei avea nevoie pentru internet site-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe treatment le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți make a decision dacă internet site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Web hosting?

Shared web hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Website disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte web page-uri treatment utilizează același components.

Aceasta înseamnă că web page-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza totală a serverului. Care poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un internet site care a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor internet site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei treatment au început deja sau sunt dornici să își păstreze internet site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți internet site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar gazduire site putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru internet site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în treatment aveți nevoie de internet hosting dedicat, atunci sperăm că internet site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat internet hosting, în standard, oferă web site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web site care nu practică măsuri de securitate solide, web site-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Handle asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un individual de asistență strong.

Caracteristicile suplimentare care vin echipate cu hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu ideal de găzduire pentru web page-ul dvs. Website.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, immediate și personalizat pentru web-site-uri mai mari (sau web-site-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un prepare de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța web site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să confrontți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on the internet, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de website-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un site treatment este mai immediate, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să encounterți upgrade la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web page-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un system de găzduire comun ar putea potrivi web-site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare tip de proprietar al site-ului, toate susținute de uptime ninety nine,nine% și o garanție de forty five de zile.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Am nevoie de un server dedicat pentru web page-ul meu”

Leave a Reply

Gravatar